مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

با سلام. شوهرم مسافری رو رسانده و از انجا که یه دوستی داشتن و مصرف کننده هست به پیشنهاد ایشان وارد منزلش شدند که حین مصرف می گیرنشون از اونها مواد گرفتن و اعترافم کردن و شوهرم من چیزی نداشته و فقط در حال مصرف بوده الان زندانه، فیش حقوقی میخواد فعلا آزاد شه تا حکم دادگاه که نداریم چکار کنیم؟ و نتیجه دادگاه جی میشه؟ برا آزادیش دیگه چه راهی است؟

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
فیش حقوقی یا پول نقد یا وثیقه یا جواز کسب
موفق باشید .

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر فیش و یا جواز ندارید � ناچار تا زمان دادگاه زندان می‌رود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تا زمانی که فیش حقوقی ارائه ندهید شوهر شما در زندان باقی خواهند ماند.
نتیجه دادگاه نیز بستگی به مدارک موجود در پرونده و دفاعیات شما دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست شخصی را به عنوان ضامن معرفی نمایید احتمال حبس وجود دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

قرار تامین کیفری بایست انجام بگیرد در غیر این صورت در زندان تا صدور حکم و اجرای آن باقی می‌ماند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید وثیقه مورد قبول دادگاه تهیه شود وگرنه تا موقع رای دادگاه در حبس هستند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تا زمانی که فیش حقوقی ارائه ندهید شوهر شما در زندان باقی خواهند ماند