مشاوره حقوقی رایگان - به اجرا گذاشتن سفته ضمانت اجاره بهای مستاجر

باسلام احترام هنوز دو ماه نشده که در خانه سکونت دارم اجاره عقب افتاده و تا 11روز دیگر میشود دوماه آیا صاحبخانه الان میتواند سفته هایم اجرا بگذارد اگر بگذارد تکلیف چی میشود؟
باتشکر سپاسگزارم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله به اندازه مبلغ پرداخت نشده اجاره ها سفته قابلیت واخواست دارد مگر اینکه سفته را سفید به ایشان بدهید که به اندازه کل مبلغ میتواند واخواست کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌تواند می‌بایست تعهدات خود را انجام دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد دارد

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

بله میتونن چون اجاره بها رو پرداخت نکردین

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

چنانچه در قرارداد بابت اجاره های عقب افتاده این شرط ذکر شده باشد میتواند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به اجراء گذاشتن سفته‌ها بستگی به مفاد قرارداد دارد.