مشاوره حقوقی رایگان - راه عمومی، باغات

چند سال پیش زمین بنده و زمین همسایه بالای زمین بنده(این منطقه دارای شیب هست ) بر اثر بارندگی زیاد تخریب شد بنابراین بین زمین بنده و همسایه راه عمومی وجود داشت و زمین همسایه که بالای راه بود حرکت کرد و آمد داخل راه و زمین بنده.
از طرف راه و ترابری و جهاد کشاورزی،بخشداری آمدند برای تعیین تکلیف راه عمومی، چون همسایه چند تا درخت گردو آمده بود داخل راه و زمین بنده. از پایین تر زمین خود را به عنوان راه عمومی رضایت استفاده دادم. اما با شرایط این که دیوار کشی انجام شود اما انجام ندادند.
حالا بنده زمین خود را برای حاصلخیزی مجدد همنوار کردم. ایشان مانع این کار شدن و میگن اگه زمین خود را هنوار کنید باعث ریزش راه و زمین بنده می‌شود
آیا بنده حق استفاده مجدد از زمین خود را ندارم؟
و آیا میتوانم راه که دادم برای عموم مجدد پس بگیرم چون شرایط استفاده از راه رو انجام ندادند باید دیوار کشی انجام می‌شود؟
ممنون میشم از جوابتون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر برای همسایه حق مکتسب ایجاد شده باشد خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید الزام به انجام تعهد را بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شکایت نمایید
و باید موضوع کارشناسی گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به قرارداد و توافق شما با ایشان دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته الزام به ایفای تعهد در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسد.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

باید دید به چه نحوی بیان کردید آیا قرارداد یا متنی هم در جهاد و غبره از شما هست؟