مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک پدر به فرزند

پدرم یک طبقه نام من کند با شرط این که حق فروش و اجاره ندارم تا حیاتشون میخواستم ببینم چگونه باید این یک طبقه به نام من بشود که در آینده وراث ادعایی نکنند؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به این صورت که شما بیان کردید امکان‌پذیر نیست

بهتر از ایشان در قالب صلح به نام شما نمایند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد و کسی نمبتواند مدعی شود مگر تحت شرایطی خاص
...
صلح عمری رسمی شده باشد جای نگرانی نیست برای شما
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد