مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک پدر به فرزند

با سلام و خسته نباشید پدرم ملکی داشتند که در دفترخانه به نام من و برادرم با سه دانگ سه دانگ انتقال دادند و سند تک برگش هم اومده که به نام ما شده است .سوال بنده اینه که ما که بدون قولنامه و هیچ چیز دیگری یک راست در دفترخانه به نام کردیم. آیا کار دیگر مثلا صلح نامه یا هبه یا حتی وصیت نامه لازم هست انجام بشود که بعدها با بقیه ورثه به مشکل نخوریم؟ ممنون میشم راهنمائی بفرمائین ممنون.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است پدرتان نوشته تنظیم کند و هر دو طرف امضاء کنید که پدرتان ملک را به شما صلح کرده است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه اکید بر این است که پدر صلح‌نامه از طریق دفتر اسناد رسمی تنظیم نماید تا بر اساس این سند، ملک تحت عنوان صلح به شما و برادر منتقل شده است تا فردا روزی وراث در این ارتباط ادعایی نداشته باشند.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

دفترخانه قراردادی آماده کرده و شما اثر انگشت الکتریکی زدید وگرنه جهت تملک نامعین و اقدام سردفتر تخلف خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بهتر هست بین شما قراردادی تنظیم شود و تعدادی از ورثه امضا کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام باید مشخص شود منظور شما از مشکل چه مشکلی می‌باشد در هر صورت این کار قانونی انجام شده است