مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در تحویل ملک

سلام و احترام سال 1401 اقدام به خرید یک واحد اپارتمان به صورت پیش خرید در مرحله تاسیسات نمودم که قرار بر تحویل در تاریخ 30 ابان 1402 بود . از تاریخ خرید تا به امروز 1 درصد هم ویشرفت فیزیکی نداشته و تمام مبلغ معامله از جانب بنده پرداخت شده . بهانه سازنده مشکل با شهرداری است. شکایت هم ثبت کرده ام اما فقط روزی 200 هزارتومن جریمه دیرکرد تحویل است. ایا امکان فسخ معامله وجود دارد؟ ایا با توجه به اینکه در قرار داد مشاور املاکی به صورت جانبدارانه و از عدم اگاهی من سو استفاده کردند و به جز پرداخت جریمه هیچ اشکال دیگری به سازنده در صورت دیرکرد تحویل وارد نیست کاری از دست بنده بر میاید؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. بله . امکان فسخ برای شما وجود دارد. باید دادخواست الزام به تحویل به طرفیت فروشنده اقامه نمایید. در صورتیکه الزام ایشان مقدور نباشد امکان فسخ معامله برای شما فراهم میشود. خسارت تاخیر نیز تا روز اجرای حکم به شما تعلق خواهد گرفت.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید آن ایراداتی که گرفته شده خود انجام دهید و برای سند اقدام نمایید