مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از تعمیرکار تلویزیون

سل.ام من دو هفته هست یک تلوزیون دادم دست تعمیرکار که روز اول گفت یک ساعت کار دارد که هر دفعه به دلایل متعدد به تعویق انداختند حالا هم میگم نمیخوام تعمیر کنی تلوزیون و بیعانه که دادم پس بده مدتی هست درب مغازه نمیاد و میگه بستری هستم بیمارستان طی این مدت که امروز فردا کرده هیچ کاری روی تلویزیون انجام نداده و تلویزیون هم پس نمیدهد میخوام شکایت کنم چون جواب تلفنم و پیامم نمیده راهنمایی کنید آیا قابل پیگیری هست و چقدر طول میکشد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول برید درب مغازه زنگ بزنید به 110 بعد در همانجا استشهاد محلی تهیه کنید بعد شکایت خیانت در امانت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدای اظهارنامه دهید و درخواست استرداد تلویزیون نمایید اگر باز هم نتیجه نداد دادخواست مربوطه را مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید
اگر ممکن نبود از طریق اتحادیه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام صورتجلسه کلانتری بگیرید سپس شکایت کنید