مشاوره حقوقی رایگان - قرار گرفتن خانه در طرح شهرداری

سلام ما نزدیک به20سال پیش زمینی خریدیم و در آن را ساختیم آن زمان حرفی از طرحی نبود و نزدیک به چهار تا پنج نفر دیگر هم همزمان با ما همین کار را کردند اما حالا با گذشت سالها زمین کناری ما که هنوز ساخته نشده را برای کارشناسی به شهرداری مراجعه کرده و آن شخص به ما گفته که زمینش به همراه تمام خانه های ما در طرح شهرداری است و میخواهد جاده بزند حالا چاره چیست چه باید بکنیم.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را بایستی از طریق شهرداری رأساً پیگیری بفرمائید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر زمانی طرح اجرا شود قیمت عادله روز به شما پرداخت میشود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت قرار گرفتن در محدوده قیمت توسط کارشناس تعیین شده و به شما پرداخت می گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون شهرداری باید بهای زمین را طبق قیمت روز و با جلب نظر
کارشناس رسمی پرداخت نماید
و