مشاوره حقوقی رایگان - معاملات ملکی

با سلام و احترام
بنده یه ملک فروختم سندش تک برگه خریدار یه بند رو تو قولنامه لحاظ کرده که درصورتی مورد معامله در طرح شهرداری یا تعریض قرار گرفته باشد فروشنده از عهده خسارت خریدار براید
الان از شهرداری استعلام گرفتم ملک که طبق سند 60 متر هستش 30 مترش در طرح شهرداری هستش
میخواستم ببینم سیستم قضایی چجوری این 30 متر رو از لحاظ مبلغی حساب میکنه
اینکه شهرداری این 30 مترو میگیره خب در عوضش ی مبلغی رو پرداخت میکنه ب خریداره . اینجا بنده هم ب عنوان فروشنده باید ضرر و زیان بدم؟میخواستم ببینم چکار کنم ک متضرر نشم ب عنوان فروشنده
با تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از شهرداری محل سکونت خود این سوال را مطرح بفرمائید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما چندین بعد دارد که باید تک تک بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر نتوانید آن مقدار را تحویل بدهید مطابق توافق منظم است یا خسارات را بپردازد بهتر است مذاکره کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

میتونین فسخ کنین یا به اندازه نصف مبلغ دریافت کنین به قیمت روز

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق شهرداری منطقه مربوطه پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی باید مبایعه‌نامه بررسی گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بر اساس این قرارداد می تواند بابت در طرح بودن از شما خسارت مطالبه کند میزان آنرا کارشناس تعیین می کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شهرداری در هنگام اجرا معوض میدهد و اگر خریدار ادعای خسارت کند باید بتواند آنرا ثابت کند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شهرداری به نرخ روز باید پول سی متر را بدهد انهم زمانی که ایشان بخواهد نوسازی کند