مشاوره حقوقی رایگان - ندادن حقوق سر موقع و حقوق کم

سلام خسته نباشین من تقریباً 10 ماهه که تو یک ساختمان نگهبان هستم شبانه روزی و در طول این مدت یکجا حقوقم را نداده‌ اند .. راستی منو بیمه هم نکردن الان سیمان خالی کردم بدجور کمرم درد می‌کنه فکر کنم دیسکم زده. آیا من می‌توانم از صاحبکارم شکایت بکنم . ادعای حقوق و سنواتم می‌توانم بکنم؟؟؟؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله از طریق اداره کار اقدام به شکایت در خصوص حقوق و مزایای دوران کار نمایید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. به اداره بیمه مراعه کنید درخواست بازرسی بدهید. پس از آمدن بازرسان طرح دعوی کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره کار نسبت به ثبت دادخواست اقدام بنمائید.