مشاوره حقوقی رایگان - اجاره دادن ملک ارثی توسط یکی از ورثه

سلام خواستم بپرسم خانوم پدرم یک طبقه از ملک پدری رو به اجاره داده و من هم به عنوان عدوانی شکایت کردم و دادگاه به علت نداشتن مدرک کافی رد کرده است. حالا باید چه نوع شکایتی بنویسم که رسیدگی شود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید
دادخواست تخصصی تنظیم گردد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

انتقال منافع مال غیر.البته اگه مدارک مالکیت پدر دارید.میتوانید تحریرترکه کرده ودادخواست تقسیم ترکه بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان انتقال منافع مال غیر شکایت کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
ابطال اجاره نامه و خلع ید
موفق باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست درخواست تحریر ترکه داشته باشید ملکی که تصرف دارد پلمپ نمی‌شود