مشاوره حقوقی رایگان - پنجره مشرف همسایه به حیاط

در شهرستان لامرد فاز اول طرح ساخت مسکن ملی به صورت ساختمان های یک طبقه یعنی یک واحد همکف و یک واحد بالا و حیاط از وسط نصف ساخته شده است.
همسایه بالا دو پنجره داره که طبق قانون ارتفاع از کف 1/75 رعایت نکرده و عرض پنجره هم سرخود تغییر داده بزرگ کرده علی رغم تذکرات چندباره من که گفتم حداقل شیشه مشجر بزار از شیشه رفلکس استفاده کرده که کاملا دید در حیاط ما دارد.
اگه شکایت کنم نتیجه ای میگیرم؟
پایان کار گرفته نشده است.

پاسخ ها :

پنجره مشرف همسایه به حیاط پنجره مشرف به حیاط پنجره مشرف مشرفیت