مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از اتهام انتسابی ترک انفاق

سلام خسته نباشید برای من امروز یه ابلاغیه اومد که ظرف مدت 5 روز باید برم دادگاه و عدم حضور جلب است مبنی بر ترک انفاق من دادخواست اعسار زدم قبول نشد همسر بنده شاکی شده که من از ارثیه پدرم مال و اموال دارم و به جز حقوق دریافتی پدرم مغازه داره و اجاره مغازه رو من میگیرم با اینکه این صحت نداره بنده ازدواج موقت داشتم و مهلتش تمام شد رو اعسار از من پرسید قاضی گفتم ازدواج کردم دیگر چیزی نپرسید و اعسار رو رد کرد الان دفاع از اتهام انتسابی اومده مبنی بر ترک انفاق و اینکه من واقعا توان پرداخت برای گرفتن وکیل و دفاع از خودم رو ندارم چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر نفقه را پرداخت نکرده باشید محکوم خواهید شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر حال، نفقه بایستی پرداخت شود و اگر رسید واریزی مبنی بر پرداخت نفقه به دادگاه ارائه ندهید محکوم خواهید شد.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

ازدواج مجدد چه به صورت دایم یا موقت معمولا یکی از نشانه هایی است که مرد تمکن مالی دارد که می تواند هم زمان دو زندگی را اداره نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر ازدواج موقت داشتید نفقه تعلق نمی‌گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در ازدواج موقت نفقه وجود ندارد می‌بایست بررسی شود که به چه دلیل این درخواست داده شده است