مشاوره حقوقی رایگان - سرمایه گذاری

با سلام. بنده به یک شرکتی که تولید ملی میکنه قرارداد بستم و 200 میلیون تومان پول دادم که در متن قرار داد هر ماه 7 درصد سود بهم بدن و در متن قرار داد نوشته شده که ضرر و زیان بر عهده شرکت هست. در ماه اول سود کمتری زدن ودر ماه دوم اصلا نزدن. من میخواستم شکایت کنم که با کلمه ربا اشنا شدم و قبل از بستن قرارداد من نمیدونستم ربا چی هست. ایا قرار داد من ربا هست و من باید چیکار کنم؟؟! ضمن این که مدیر شرکت میگویند قرار داد مضاربه ای هست

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

با سلام اگر سودی که به شما می دهند در غالب قرارداد مضاربه ای که عرض فرمودین باشد ، منعی ندارد و ربا شناخته نمیشود، اما اگر درغالب قرارداد تجاری نباشد ربا محسوب خواهد شد.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه قرارداد مربوطه است .
موفق باشید.