مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست ابطال مبایعه نامه و استرداد ثمن معامله به نرخ روز

با سلام وقت بخیر در سال 98 یک قطعه زمین با مبایعه نامه و وکالت محضری خریداری کردم که بعد از گذشت 4 سال منابع طبیعی اعلام به ملی بودن زمین نمود ودردادگاه از اینجانب به اتهام تصرف عدوانی شکایت و پس از ارجاع دادگاه به کارشناس و نظریه کارشناس مبنی بر بودن زمین در منابع ملی طبق برگ تشخیص و آگهی تشخیص ملی اعلام گردید سئوال بنده این است از فروشنده شکایت کنم مبلغ معامله به روز پرداخت میشه یا همون ثمن معامله ممنون

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه در وهله اول باید گفت مسائل ملکی بدین گونه نیست که صرفا با سوال و جواب کوتاه شما را به راه حل قطعی برساند که چرا که پرونده های ملکی ریزه کاری های زیادی دارد که باید ابعاد گسترده آن را بررسی کرد چرا که در مسائل حقوقی ملکی طرخ دعوی اولین مرحله است و عنوان خواسته از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است چرا که اشتباه در عنوان خواسته باعث رد شدن دعوی حقوقی در اولین مرحله است .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید دادخواست صحیح اقامه نمایید