مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت هزینه تعمیرات مشاعات

با سلام . بنده از برج یک با توجه به رای ساکنان ساختمان به عنوان مدیر ساختمان منصوب شدم و با توجه به این که ساختمان به لحاظ امنیت و تجهیزات فاقد هرگونه امکاناتی بود در جلسه ساختمان پیشنهاد نصب دوربین مدار بسته و آیفون تصویری و تعمیر و تعویض جلوی درب ورودی رو دادم که از مجموع 20 خانواده ساکن 18 خانواده رای مثبت یک رای ممتنع و یک رای مخالف داده شد و بنده با توجه به رای اکثریت اقدام به برآورد هزینه نمودم که مجموع سه کار فوق با تقبل هزینه هر واحد 1500000 هزار تومان به سرانجام می‌رسید که با جمع آوری 17 واحد از برج سه تا به اکنون فقط توانستم که دوربین مدار بسته را تهیه و نصب کنم و کلیه لوازم آیفون تصویری را تهیه کنیم حالا سوال من این است که سه واحد که دو واحد رای منفی و ممتنع دادند و یک واحد در اثر پچ پچ های واحدی که رای منفی داده از دادن مبلغ امتناع می‌کنند من چه اقدام قانونی میتوانم بکنم که احقاق حق 17 واحد دیگر باشد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به رأی اکثریت ساکنین و با التفات به ضروری بودن این اقدامات، از طریق طرح دعوی می‌توانید 3 واحدی که از پرداخت هزینه امتناع نموده‌اند اجبار به پرداخت نمائید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اقدام به ثبت دادخواست نمایید اما بدوا اظهارنامه ارسال کنید بهتر است