مشاوره حقوقی رایگان - هزینه های عمرانی مشاعات ساختمان

با سلام
من مدیر ساختمان می باشم آپارتمان ما 6 واحد می باشد که 4 واحد با بازسازی مشاعات موافق می باشند و یک واحد مبلغ هزینه های انجام شده را پرداخت نمی کند و واحد برای مادر پیرشان می باشد و هر وقت تماس میگیریم مادرشان میگوید اختیار دست پسرم است و پسر هم میگوید خانه ورثه ای است من مبلغی پرداخت نمیکنم واحدشان هم خالی است نه میفروشند نه اجاره می دهند بلاتکلیف هستیم خواهشا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا صورتجلسه نمایید تا
اکثریت مالکان امضا نمایند و سپس میتوانید تعمیرات را انجام بدهید و بعد دادخواست مطالبه هزینه به طرفیت مالک اقامه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از تصویب اکثریت مجمع ساختمان اقدام کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اینگونه موارد بهتر است که مسالمت آمیز حل و فصل شود پای قانون و تعیین تکلیف توسط قانون در میان نباشد که اثرات بد و ترکش هایی را در روابط آهالی خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر هزینه ها ضروری باشد می توانید با نظر اکثریت اقدام به تعمیر کنید و کسی هزینه ها را پرداخت نمی کند علیه وی طرح دعوی کنید ولی اگر ضروری نباشد باید همه مالکین رضایت داشته باشند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول اظهارنامه بعد دادخواست مطالبه وجه البته اگر هزینه ها واجب بوده باشد