مشاوره حقوقی رایگان - آسانسور در ساختمان

سلام یک واحد پیش فروش خریدیم که زیر زمین قرار بود پارکینگ بشود اما پارکینگ کاربری به تجاری عوض شده ، آسانسور که به واحد ها میره که قبلا به زیر زمین هم راه داشت ، الان میخوان نصب کنند با توجه به اینکه آسانسور به واحد های مسکونی راه دارد و به زیرزمین تجاری هم از همون آسانسور میشه گذر داد؟ ، همینطور در صورت استفاده زیر زمین تجاری از آسانسور به طبقات همکف ورودی مسکونی و طبقات بالا راه پیدا میکنه و امنیت ساختمان کم میشه

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید نظریه کارشناسی ساختمان تایید کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مطابق آنچه که دستور گرفته شده است و جواز ساخت برای آن ساخته شده است مطابق آن اقدام نمود