مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن وجه قرض داده شده

سلام بنده 25 میلیون هزینه برای کسی فرستادم که بهم اموزش فارکس بده بعد چهار ماه اموزش بهش اعتماد کردم و 100میلیون پول براش شبا کردم از کارت خودم به شبای بانکی خودش الان قرار بود پول رو با سود بر گردونه ولی بعد اینکه خونشون رو پیدا کردم و رفتم جلو خونشون میگه حساب کال شده تو پیاماهاش هست که قرار بوده پول رو با سود بفرسه ولی الان به قول معروف داره دبه میکنه ایا میتونم پول ازش پس بگیرم و چقد زمان میبره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما میتوانید اقامه دعوا نمایید و شما باید دادخواست اقامه نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم می‌توانید دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه مطرح نمایید زمان نامشخص است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما دادخواست مطالبه وجه به همان مقدار که پرداخت کرده‌اید بدهید