مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سازنده ملک

من حدود 3 سال 2 ماه پیش یک واحد آپارتمان به صورت مشارکت در سرمایه گذاری از فردی سازنده خریداری نمودم و کل مبلغ را پرداخت کردم والآن بعد از 3 سال هیچ گونه اقدام در مورد ساخت انجام نشده و مالک قرارداد خود را با سازنده فسخ کرده البته فسخ قانونی که حق با مالک بوده والآن سازنده میگه من ورشکست شدم و مالی ندارم پول من که در آن زمان پول یک آپارتمان بوده و سازنده 3 سال با وعده‌اي دروغین معطل خود کرده تا از شکایت صرف نظر کنم با این تورم چند برابری چگونه میتونم به حقوق خود برسم . من که کامیون خود را فروختم والآن 10 برابر شده

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

قراردادتان را مطالعه نمایم میتوانم راهنمایی دقیقی داشته باشم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست در قرارداد خودتون ی فسخ شدن این موارد مبلغ بیشتری تعیین می‌کردید خود این کار را انجام ندادید در هر صورت می‌توانید خساراتتان را دریافت کنید