مشاوره حقوقی رایگان - سند برای زمین کشاورزی

با سلام و احترام

بنده 810 متر از زمین 4500 متری به صورت قولنامه خریداری کردم. این زمین به متراژ 40 هزار متر بوده که سند شاهنشاهی داشته و 30 هزار مترش توسط صاحب سند به شخصی به طور قولنامه دستی فروخته شده... و اون شخص هم از 30 هزار متری که خریده 4500 متر رو به صورت قولنامه ای به شخص بعدی فروخته و مابقی هم بین ورثه خودش تقسیم شده.

ما هم از اون شخصی که 4500 متر رو خریده 810 متر بصورت قولنامه‌ای خریدیم. شخص فروشنده برای 4500 متر پلاک ثبت کرده و نقشه هوایی گرفته و کل زمین هم که تقسیم بندی شده نقشه هوایی داره و وراث امضا و اثر انگشت بابت تأییدش زدن....

حالا سوال من این هست، صاحب اولیه سند فوت کرده، شخص خریدار دوم هم که زمین‌ها رو به وراث داده... خریدار سوم که ما ازش قسمتی از زمین رو خریدیم، میگه پیگیری برای دریافت سند کرده قبلاً اما وراث کلا از دسترس خارج شدن و نیومدن برای ثبت سند به دفترخونه و الآنم خبری ازشون نیست و کلا در دسترس نیستن!

با توجه به اینکه کپی سند، کپی قسمت‌هایی که به صورت قولنامه فروخته شده و نقشه هوایی و پلاک ثبتی 4500 متر موجوده، من چجوری میتونم برای 810 متری که خریداری کردم، سند بگیرم؟ آیا امکانش هست؟

به اداره ثبت محل زمین چندبار مراجعه کردم اما هیچکس جوابی نداد! فقط میگفتن ما اطلاعی نداریم! ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است