مشاوره حقوقی رایگان - سند مشاع کشاورزی

با سلام و خسته نباشید
ما سه شعیر مشاع از شش دانگ روستای زنجان ثبت اسناد داریم ملک در دست خودمان است پدربزرگمان در سال چهل فوت کرده است الان که میرویم برای تنظیم سند انتقال جهاد کشاورزی میگوید زمین شما در زمان تقسیم اراضی فروش رفته است با اینکه پدربزرگ ما در سال چهل فوت کرده زمین مذکور در دست پسرعموی پدربزرگمان بوده چون پدرمان بچه صغیر بوده زمین را صاحب بوده و در سال شصت تحویل داده آیا ما شکایت کنیم میتوانیم سند را به وراث انتقال دهیم ؟ جهاد کشاورزی میگوید به نوزده نفر فروش رفته حال ما چکار کنیم. لطفا راهنمایی کنید.
سپاس از وقتی که گذاشتید.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به اداره ثبت و جهاد کشاورزی مراجعه کنید تا دقیقا مشخص شود چی شده

یک وکیل

پرونده باید بررسی بشه ایادی که دست به دست انتقال یافته تماس بفرمایید