مشاوره حقوقی رایگان - اثابت جعل قولنامه دستی

سلام من یه قولنامه دستی خرید زمین دارم که متن قولنامه دستی 4سال بعداز امضا و اثرانگشت فروشنده نوشته شده حالا درخواست جعل دادن گفتن این امضا و
اثرانگشت پدمومن نیست حال چندسوال هست اولن اینکه ایا ممکن اصلن نگاه کنن که تاریخ امضا و نوشتن قولنامه را نگه کنن یا فقط میخان ببینن این امضا و اثرانگشت پدربزرگم هست یا نه؟؟؟
دوم/اگر بفهمن امضا واثر انگشت پدربزرگم قبل نوشتن متن قرارداد بود فاصله زمانی چندسال بعد متن نوشته شده؟؟؟
سوم اگر حال اینکه فهمیدن متن قرار دادچندسال بعداز امضا و اثر انگشت فروشنده نوشته شده قرارداد جعل حساب میشه اون موقع یا میتونن باطلش کنن قراردادو یا تاثیری ندارد؟؟؟؟
واینکه بااینکه شاهدام بعدن امضا زدن 4تا5تاشاهددارم و اگر شاهدا در دادگاه بگن متن قرارداد و امضا فروشنده و خریدارو کلن در یکروز نوشته میشه نظریه کارشناسهارو چه کارشناسهای سه نفره چه یکنفر و حتی 5نفره باشهادت شهودام میشه نظریه کل کارشناسهارو رد کرد؟؟؟توروخدا جواب همه سوالماو بدید تشکرفراوان.

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید به نظریه کارشناسی اعتراض کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به نظر کارشناسی در مهلت مقرر اعتراض نمود