مشاوره حقوقی رایگان - استفاده اجباری از ذخیره مرخصی

سلام، بنده 23 سال در یک شرکت خصوصی مشغول به کار هستم که حدودا 200 روز ذخیره مرخصی من طی این چند سال می باشد، ولی شرکت، من و تعدادی از همکاران را مکلف کرده که طی 2 سال آینده از تمام مرخصیهای ذخیره خود استفاده کنیم و حاضر نیست هزینه آنها را بپردازد، می خواستم بدانم آیا شرکت اجازه چنین کاری را دارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.
از طریق اداره کار می توانید موضوع را پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بله.تنها 9 روز از مانده مرخصی کارمندان به سال بعد منتقل می‌شود و هر کارمند مجاز به ذخیره مرخصی خود تا سقف 15 روز است و بازخرید مرخصی در زمان اشتغال معمولا صورت نمی‌پذیرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله تحت شرایطی امکان پذیر است پیشنهاد می‌شود با ایشان رایزنی نمایید مقداری از مرخصی‌ها منتقل می‌شود