مشاوره حقوقی رایگان - درخواست فسخ معامله

اینجانب کمتراز24ساعت پیش2000مترزمین کشاورزی رابه همراه3ساعت ونیم از96ساعت آب چاه عمیق یاهمان2ونیم حبه رابه مبلغ400میلیون تومان فروخته ام که10میلیون آن نقداوالباقی طی چهارفقره چک از9/18تا12/18به من پرداخت شدحال فهمیده ام که ارزش فروش نقدی نه مدتی آن تنهاآب آن420وزمین 150میلیون می‌باشد ضمناقولنامه رادرخانه خودش وبه خط پدرش نوشته ایم نه درمحضرخانه ودرآن قید کرده ایم هیچکس حق فسخ ندارد حال باید چه کنم لطفاً راهنمایی کنید. باتشکر

پاسخ ها :

بهاره نوری کلوری

سرکار خانم بهاره نوری کلوری :

سلام وقتتون بخیر اگر داخل قولنامه قید شده که حق فسخ ساقط شده طبق ماده 10 قانون مدنی حق فسخ ندارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده اگر غبن افحش اتفاق افتاده باشد می توانید با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید و سپس دادخواست تایید فسخ قرارداد بدهید.
در قرارداد صرفاً نوشته اید مسی حق فسخ ندارد به خیار فسخ به جهت غبن افحش اشاره نشده است بنابراین اگر غبن افحش باشد می توانید به استناد آن معامله را فسخ کنید