مشاوره حقوقی رایگان - خیار غبن

با سلام
ملکی رو فروختم که بعد متوجه شدم تفاوت قیمت فاحشی با قیمت واقعی داشته است...آیا امکان ابطال معامله وجود داره

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر در زمان معامله این اختلاف قیمت بوده و شما متوجه نبودید و هم اکنون هم مدت کمی از معامله گذشته باشد، و اختلاف بسیار فاحش باشد. ( یعنی افحش) می توانید دادخواست فسخ معامله به علت خیار غبن بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید دادخواست فسخ معامله به علت خیار غبن افحش و مطالبه ثمن ، را مطرح نمایید البته اگر

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام تحت شرایطی حق فسخ به دلیل غبن وجود دارد.