مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

سلام
بنده معامله ای را انجام دادم و‌ثمن معامله رو طی دو فقره چک پرداخت کردم که بعد از چند روز مجبور به فروش مورد معامله شدم
زمان فروش متوجه شدم مورد معامله نصف قیمت بازار بوده و گران خریدم ولی مجبور به فروشش شدم چون اگر نمیفروختم بیشتر متضرر میشدم

با این شرایط آیا امکان فسخ و استرداد مبلغ چک وجود دارد؟

پاسخ ها :

محمدامیر امیری پریان

محمدامیر امیری پریان :

سلام خیر با توجه به اینکه پس از اطلاع اقدام به فروش نموده اید حق فسخ شما زائل شده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر متاسفانه با فروش شما حق خود را ازبین برده آید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً خیر چون شما با علم اینکه مغبون شده ایید آن را به دیگری فروخته اید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
چون اقدام به فروش خرده اید حق فسخ شما ساقط شده است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نتیجه اقدام قضایی جهت فسخ،قابل پیش بینی نیست

یک وکیل :

با سلام
امکان فسخ معامله را ندارید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در حال حاضر این امکان دیگر وجود ندارد زیرا شما این شرایط را پذیرفته اید و اقدام به فروش ان کرده اید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیار غبن فوری است و به محض اطلاع می بایست اعلام فسخ نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام حق فسخ فوری بوده شما با فروختن آن حق فسخ را ساقط نمودید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به فروش خیر فسخ منتفی شده است