مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

سلام
بنده معامله ای را انجام دادم و‌ ثمن معامله رو طی دو فقره چک پرداخت کردم که بعد از چند روز مجبور به فروش مورد معامله شدم
زمان فروش متوجه شدم مورد معامله نصف قیمت بازار بوده و گران خریدم ولی مجبور به فروشش شدم طبق فاکتور چون اگر نمیفروختم بیشتر متضرر میشدم

با این شرایط آیا امکان فسخ و استرداد چک وجود دارد؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر امکان فسخ نیست چون با فروش آن مثل این است به معامله قبلی رضایت داده اید و حق فسخ خود را ساقط کرده اید