مشاوره حقوقی رایگان - احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط

سلام
برام این پیام اومده
نوع ابلاغیه.ابلاغ اخطاریه احضاریه به تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط
نوع علت حضور اجرای حکم
متن.مهلت حضور10روز اجرای حکم
دعوی به طرفیت…….مبنی برنگهداری مشروبات الکلی باتوجه به علت حضور مندرج دراین ابلاغیه به شما ابلاغ میگردد ظرف مهلت مقرر اقدام در غیر این صورت مطابق مقررات اتخاذ تصمیم خواهد شد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ظرف ده روز موضوع را از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به اجرای احکام بروید و مفاد دادنامه را اجرا کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست خود را به شعبه اجرای احکام کیفری مراجعه نمایید برای اجرای  مجازات