مشاوره حقوقی رایگان - احضاريه تعيين مهلت جهت انجام کاري براي شخص ذي سمت و مرتبط

سلام بر شما وکلای ارجمند
من بار اول دادسرا کفیل گذاشتیم تا نرویم داخل ضرب جرح عمدی افترا تهدید توهین و دیه 3 درصد حارصه و... متهم سابقه ندارد آیا این متن آماده بعد جلسه کیفری 2 و رفع نقص در جلسه کیفری و بعد 2 ماه این آمده
ابلاغیه:ابلاغ اخطاريه/احضاريه تعيين مهلت جهت انجام کاري براي شخص ذي سمت و مرتبط علت حضور مواجهه حضوری
آیا دوباره باید چی بگم در دادسرا به دادیار چرا دوباره بازجویی میخواهند کنند باز کفیل باید ببرم؟ لطفا پاسخ بدین

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

سلام خیر شما به قید کفالت آزاد هستید بسته به شرایط دادگاه و نوع اظهارات قبلی شما در مرجع انتظامی دغاع متفاوت خواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در ‌مهلت مقرر حضورأ به شعبه مراجعه نمایید
خیر اگر قبلا کفیل معرفی کرده‌اید دیگر لازم نیست دوباره کفیل معرفی کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در مهلت اعلام شده به شعبه مراجعه کنید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، شعبه برای انجام تحقیقات تکمیلی نیاز به مواجهه حضوری دانسته است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

روال رسیدگی در دادسرا به همین نحو است شما اظهارات خود را مجدداً مطرح می‌کنید و در صورت لزوم بازپرس مواجهه حضوری می‌گذارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر نیازی به کفیل نیست حضورا مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در ‌مهلت مقرر حضورأ به شعبه مراجعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
احتمالاً جهت آخرین دفاع شما را احضار کرده و در هر صورت مشکلی پیش نمیاد و جای نگرانی نیست.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مقام تحقیق نیاز به مواجهه دیده است

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و بررسی مدارک است