مشاوره حقوقی رایگان - نوه تحت پوشش بیمه پدربزرگ

سلام و احترام
خدمت شما
بنده پسر29 ساله مجرد هستم میخواستم بدونم میتونم از طریق پدر بزرگم(پدر مادرم) یا مادر بزرگم ( مادر مادرم)بیمه نیروهای مسلح بشم؟
در ضمن پدر مادرم جدا شدن و مادرم ازدواج دوم انجام داده که خود بیمه نیروی مسلح هست.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بیمه آزاد شاید ولی بجز درمان سودی برای شما ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که پدربزرگ و مادربزرگ در قید حیات باشند می‌بایست شما را تحت تکفل خود قرار دهند