مشاوره حقوقی رایگان - درخواست بیمه از طریق پدربزرگ

سلام
من دختر مجرد بیست و چهار ساله هستم که شاغل هم نیستم . بیست سال است پدرم مجهوالمکان است و مدرک مجهول المکان بودن ایشان را دارم . من تحت حضانت مادر بودم. هزینه ماهیانه ای برای من در نظر گرفته شده بود که چون پدر نبودند پدربزرگم پرداخت میکرد چون ولی قهری میشدند. من میخواستم تحت بیمه پدربزرگم باشم و نزدیک بیست سال است بیمه نیستم و ایشان هم موافق هستند میخواستم ببینم میتوانم درخواست بیمه شرکت نفت را بدهم و درخواستم قابل قبول است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست.
جهت دریافت پاسخ صحیح سوال را به صورت صحیح مطرح کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پدربزرگ شما می تواند با ارائه اسناد و مدارک مبنی بر عدم حضور پدر شما از طریق بیمه بازنشستگی خود شما را تحت تکفل خود قرار دهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

پدربزرگ شما می تواند با ارائه اسناد و مدارک مبنی بر عدم حضور پدر شما از طریق بیمه بازنشستگی خود شما را تحت تکفل خود قرار دهد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

پدربزرگ شما می تواند با ارائه اسناد و مدارک مبنی بر عدم حضور پدر شما از طریق بیمه بازنشستگی خود شما را تحت تکفل خود قرار دهد