مشاوره حقوقی رایگان - مفروز الزعیه از چه طریق انجام میگردد

باسلام مغازه ای بگفته برخی بصورت افراز یک به دو تقسیم شده است و سند اجاره جداگانه صادر گردیده به دفتر خانه مربوطه مرا جمعه کردم نه حکم دادگاه وجود دارد نه انحصار ورثه و نه مالیات بر ارث و نه قبض پرداختی به شهرداری ودر آخر اصل اجاره در اختیار شریک دوم قرار گرفته که از هر لحاظ با متراژ و نوع فعالیت صنفی اصلا مرتبط نمیباشد من هفت سال قبل ملک را با مسکونی خریداری کردم باید چکار کنم بعنوان صاحب ملک

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد