مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری شکایت

سلام چندوقت پیش از حساب بنده کلاهبرداری شد و من شکایت کردم و دستور قضایی گرفتم برای مسدود حساب و45 روز کاری تعیین کردند که بررسی کنند ولی الان بیشتر گذشته و هیچ خبری نیست من باید چیکار کنم کجا برم برای پیگیری؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به شعبه مربوطه حضورا مراجعه کنید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید به شعبه مربوطه مراجعه کرده و حضورا موضوع را پیگیری نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به شعبه مربوطه حضورا مراجعه کنید.