مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مطالبات از شرکت با مسئولیت محدود؟

با سلام و خسته نباشید، آیا راهکاری جهت پیگرد قانونی شرکای شرکت با مسئولیت محدود در قبال دیون شرکت که از توان شرکت خارج است است وجود دارد؟

پاسخ ها :

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

اصولا خیر ولی اگر شرکت با مسئولیت محدود با ایجاد شرکت قصدش بلاوصول ماندن مطالبات باشد می‌شود از شرکاء به جرم کلاهبرداری شکایت نمود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است اگر علیه شرکت نتیجه حاصل نشده است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام ابتدا باید شرکت اعلام ورشکستگی کند سپس اگر دارایی شرکت کفاف دیدن را نداد آن موقع می‌توان شرکا را مسئول دانست