مشاوره حقوقی رایگان - مطالبات از محل کارم

سلام. من و همکارم 8 سال در یک شرکت خصوصی (انجمن مردم نهاد یا NGO) کار کردیم. بعد از تقریبا 3 سال موفق به دریافت رای مثبت شدم. اما شرکت بسته شده و موجودی بانکی هم نداره، لوازم با ارزش هم جهت توقیف نداره. طرف شکایت هم خود شرکت هست نه مدیرعامل و هیات مدیره.مبلغ بدهی من و همکارم روی هم تقریبا 70 میلیون است.
آیا میتونم پولم رو زنده کنم؟ یعنی میتونم با شکایت از مدیرعامل و هیات مدیره به پولم برسم؟ لازم به توضیح است علت اینکه موفق شدم رای مثبت بگیرم بررسی دیوان عدالت بود

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رای قطعی دارید میتوانید دادخواست مطالبه وجوه معوقه دهید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... بستگی به نوع شرکت و شخص حقوقی دارد... اما در هر حال با تکیه بر برخی از مواد قانونی، امکان طرح دعوی علیه مدیران آن نیز وجود دارد که در این مقال نمی گنجد...

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

تحت شرایطی میتوانید دریافت نمایید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام بله امکان طرح دعوا و صدور رای و اجرای رای ممکن است وجود داشته باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر رای نسبت به شرکت گرفتید در همان راستا می توانید درخواست صدور اجرائیه کنید.

یک وکیل :

با سلام
در متن پرسش شما نوع شخیص حقوقی قید نشده چنانچه دنبال پاسخ دقیق هستید مجدد پرسش را مطرح و نوع شرکت را مشخص نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از شرکت می توانید مطالبه نمایید مگر آنکه با توجه به رای که دارید تقصیری متوجه اعضا شرکت بوده و اثبات شده باشد مسئولیت شخص حقیقی و حقوقی از هم مجزاست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

چنانچه شرکت ورشکسته باشد می توانید به مدیرعامل مراجعه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا به اداره ثبت شرکت ها مراجعه نمایید و سپس دادخواست انحلال شرکت را مطرح نمایید