مشاوره حقوقی رایگان - توقیف حساب بانکی مدیر عامل

با سلام،

در صورتی که یک طلبکار از شرکت سهامی خاص برگه اجراییه داشته باشد و موجودی حساب شرکت به اندازه کافی نباشد، شاکی می تواند یک اجراییه برای حساب شخصی مدیرعامل بگیرد؟

با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شکایت از اموال توقیفی ب نام شخص باشد بله در غیر این صورت خیر

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر مدیرعامل نیز در رای محکوم شده باشد بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مگر از مدیرعامل شکایت شده باشد و در دادنامه مدیرعامل محکوم شده باشد

ولی شما میتوانید با شرایطی خاص درخواست انحلال شرکت را نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب خیلی امکان پذیر نمی باشد شما می بایست ابتدا انحلال شرکت و درخواست نمایید