مشاوره حقوقی رایگان - اثبات معامله صوری

با سلام فردی برای جلوگیری از توقیف اتوموبیل قبل اینکه شکایتی شده باشد اتوموبیل رااز روی اعتماد کلا بنام شخص دیگر می‌کند هم پلاک را تعویض مکند بنام هم در محضر نقل و انتقال قطعی انجام می‌دهد کلیه مدارک بنام فرد دیگر شده ولی مدارک با خود اتوموبیل در دست مالک اول است اما به دلیل اختلاف دیگری شخص دیگر الان از مالک استرداد خودرو را خواسته چگونه میشود صوری بودن معامله را اثبات کرد فرد می‌گوید پول را دستی به مالک داده در صورتیکه پولی در بین نبوده مالک چه راهی برای اثبات دارد تا اتوموبیل از دست نرود با تشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمندبررسی اسناد ومدارک است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست متقابل ابطال انتقال سند رسمی به علت صوری بودن را اقامه نمایید
و شما باید دلایل و مستندات خود را مبنی بر صوری بودن انتقال ارائه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شهودی در اینجا وجود دارد می‌توانید دادخواست بدهید در غیر این صورت می‌توانید مبلغ آن را پس بگیرید مبلغ کم نمی‌باشد که بتوان به صورت نقدی رد و بدل شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است