مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه

با سلام من مهریه ام را از طریق اداره ثبت اسناد به اجرا گذاشته ام و دارایی‌های همسرم که شامل یک واحد آپارتمان سنددار و خودرو بوده را توقیف نمودن، با این تفاسیر که همسرم دارای 2 آپارتمان میباشد که یکی سند داره و در دست مستاجره و خودمان نیز در یک آپارتمان قولنامه ای ساکن میباشیم، حال اگر همسرم آپارتمان قولنامه ای را بفروشد آیا من می‌توانم به دادگاه شکایت کنم، چون قصد دارد آپارتمان قولنامه ای را بفروشد و یک قولنامه صوری درست کند و تاریخ فروش آپارتمان را قبل از اینکه ابلاغیه براش از طرف اداره ثبت آمده باشد تاریخش را بزند، و یا اگر یک قولنامه صوری درست کند و آپارتمان را بصورت صوری به فرد دیگری انتقال دهد و خودش را مستاجر فرض کند و تاریخش را قبل از آمدن ابلاغیه از طرف اداره ثبت بزند، آیا بنده میتوانم این موضوع را ثابت کنم

پاسخ ها :

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام اگر بعد از قطعیت رای مهریه باشد جرم است ولی اگر قبل از صدور و قطعیت رای مهریه باشد میتوانید به استناد صوری بودن دادخواست ابطال معامله را بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت شود که اموالش را ب قصد فرار از دین انتقال داده جرم است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که انتقال بعد از صدور حکم قطعی دادگاه باشد فرار از دین محسوب می شود و می توانید شکایت کیفری مطرح کنید ولی اگر حکم قطعی صادر نشده باشد می توانید دادخواست ابطال معامله صوری بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بعد از صدور حکم قطعی باشد فرار از دین محسوب می شود وقابل شکایت کیفری است ولی اگر حکم قطعی صادر نشده باشد می توانید دادخواست ابطال معامله صوری بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام معامله صوری از ابتدا باطل است و اگر مشخص شود شخصی به قصد فرار از دین اموال خود را منتقل کرده هم معامله باطل است و هم مرتکب جرم شده است و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید با ارائه کپی مبایعه‌نامه به اجرای ثبت ، درخواست توقیف آن را نمایید

و طبق روال معمول دادگاهها ، خانه ای که اجاره داده شده باشد جز مستثنیات محسوب نمیشود و قابل توقیف و مزایده است

شما باید بلافاصله دادخواست تامین دلیل در شورا اقامه نمایید که محل زندگی مشترک و تمام جهیزیه شما
در این آپارتمان است و

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ملک قولنامه ای نیز قابل توقیف است البته باید اصالت قولنامه تایید شود معامله صوری نیز باطل است بنابراین بهتر است قبل از معامله نسبت به توقیف ملک قولنامه ای اقدام کنید...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ملک قولنامه ای نیز قابلیت توقیف دارد می توانید با ارایه دلیل و مستندات در صورتیکه بعد از صدور حکم قطعی معامله صوری انجام داده اند در خصوص فرار از دین پیگیری نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله میتوانید شکایت معامله صوری نمایید و از جهت جعل تاریخ کارشناس قدمت تاریخ را تشخیص میدهد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اصولاً از طریق کارشناسی قابل اثبات است