مشاوره حقوقی رایگان - احداث انباری درپارکینگ

باسلام به وکلای محترم،دراپارتمان 4واحدی ما،2تا از همسایه ها در جای پارکینگ خود انباری با ام دی اف به صورت کمد درست کرده اند وساختمان جنوبی هست و حیاط در پشت ساختمان هست، یکی از انها ماشین خودرا به جای پارکینگش که الان تبدیل به انباری شده ،جلوی درب ورودی حیاط پارک میکند و رفتن به حیاط را که مشاع هست سخت و حتی غیر ممکن نموده،،واحد چهارم هم وسایلش را بالای راه پله گذاشته وشاکی نیست،وبرای بنده هیچ جایی نداده اند،،به شهرداری مراجعه کردم و بعداز امدن کارشناس گفتند چون با ام دی اف ساختند ومصالح به کار نبرده اند ما هیچ اقدامی نمیتوانیم بکنیم،،سوال ایا جمع اوری ان در حیطه ی شهرداری هست یا خیر؟واگر نیست باید به کجا مراجعه کنم و دادخواست چی بدم،که به حقم برسم که یا انباری راجمع اوری کنندیا من را هم سهمیم کنندچون انباریها تقریبا بزرگ هست ومیتوان به 3تا نیز تبدیل کرد،،ممنون از راهنماییتان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید فیلم و عکس بگیرید و از طریق دادگاه طرح دعوی کنید.
از طریق شهرداری موضوع را می توانید پیگیری کنید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
اقدام همسایه ها غیر قانونی است و پاسخ شهرداری به شما صحیح است
دادخواست مقتضی علیه همسایه ها تقدیم دادگاه نمایید.