مشاوره حقوقی رایگان - انباری غير سندی همسايه در پاركينگ سندی

سلام و عرض ادب
بنده واحدي در سال ٩٠ در ساختمان ٦ واحدي خريداري نمودم كه داراي ٥ پاركينگ اختصاصي سندي بود و چون ساختمان انباري سندي نداشته مالكين قبلي براي خود در پاركينگ ها انباري درست نمودند كه هنگامي كه بنده ملك را خريدم متوجه شدم واحدي كه پاركينگ سندي نداشته در پارکينگ سندي بنده انباري ساخته و متاسفانه تاكنون موفق نشدم بصورت محترمانه و دوستانه درخواست پس دادن انباري كه در فضاي پاركينگ بنده هست رو داشتم كه موافقت نكردند و الان بنده براي صاحب شدن كل فضاي پاركينگ خود به چه صورت ميتوانم عمل كنم ، آيا بايد از ايشان شكايت كنم؟

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

چنانچه عمدا اقدام به تصرف نمود باشد میتوانید شکایت کیفری دال بر تصرف عدوانی مطرح نمایید توصیه میشود بدوا از طریق اظهارنامه از وی تقاضای رفع تصرف کنید از طریق حقوقی هم میتوانید دعوی خلع ید مطرح نمایید