مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

سلام پدر من اجازه ازدواج بافردی که میخوام رو نمیدن به علت اینکه ایشان خانوادش احازه نمیدن که تعهد بنویسه داخل عقد نامه ولی جون من مشکل جسمی دارم فقط مشکل جسمی رو قید میکنن داخل عقد نامه بقیه موارد رو دیگه نمینویسن،،،،حالا منم تولد75 هستم.گفتم ببینم میسه وقتی به 28یا30سالگی برسم حکم رشیده از دادگاه بگیرم یااینکه باید دادخواست ازدادگاه خانواده برای ازدواج بافرد مورد نظرم بگیرم؟آیا اگر از شهردیگه تقاضای دادخواست کنم ارجاع داده میشم به شهر خودم یااینکه درهمون شهر کارهام رومیتونم انجام بدم چون شنیدم پدررو احضار میکنن واینا،،،،،،،چه اهی وجودداره مابتونیم ازدواج کنیم درضمن من باکره نیستم اماازدواج اولمه آیا میتونم بدون مراجعه به داادگاه عقد کنیم ؟؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دا‌دخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اینکه شما باکره نیستید نیازی به اذن پدر برای ازدواج نخواهید داشت.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست الزام به تجویز ازدواج به طرفیت پدر اقامه نمایید و شما باید در دادخواست تمام مشخصات زوج را ذکر نمایید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست دهید علیه پدر و ازدادگاه تقاضای تجویز ازدواج را بخواهید با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید.

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
دادخواست الزام په تجویز پدر داده شود در غیراینصورت دادگاه اجازه خواهد داد.

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. خیر بدون اجازه دادگاه یا اذن پدر نمیتوانید ازدواج خود را ثبت کنید یعنی هیچ دفترخانه ای این ازدواج را ثبت نمی نماید و تخلف میباشد. دادخواست تقاضای تجویز ازدواج از دادگاه را بدهید و مشخصات فردی که میخواهید با او ازدواج نمایید ذکر کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

زمانی که به سن قانونی رسیدید می‌توانید از دادگاه اجازه ازدواج با فرد مورد نظر را بگیرید �صیه می‌کنم به راهنمایی خانواده توجه کنید