مشاوره حقوقی رایگان - اجازه ازدواج

باسلام دختری 28 ساله ام تاکنون ازدواج نکرده ام و پدرم اجازه ی ازدواج به من نمی دهند و در حال حاضر قصد ازدواج با مردی دارم که مطلقه است بهم گفتن میتونم نامه ی رشد بگیرم .میخواستم بدونم صحت دارد؟ و در حال حاضر که اجازه ی ورود به دادگاه را نمی دهندچه باید کرد؟ و به دفاتر قضایی بگویم چه درخواستی برایم بزنند؟

پاسخ ها :

فاطمه  فرزين پور

فاطمه فرزين پور :

استان :

سلام نامه رشد واسه اشخاص زیر18 ستل شمابایدازطریق دادگاه تقاضای اذت دراازدواج بگیرین

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

تقاضای صدور مجوز ثبت ازدواج بدلیل مضایقه و خودداری پدر بدون دلیل شرعی و قانونی

حاتم برزگر جیحونی

حاتم برزگر جیحونی :

سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست تجویز ازدواج به طرفیت پدرتان تقدیم دادگاه کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست صدور حکم ازدواج بدون اذن پدر بدهید و البته باید مرد مورد نظر را دقیقا وکامل به دادگاه معرفی نماییدو