مشاوره حقوقی رایگان - حقوق و بیمه

با سلام, بنده الان 3 سال و 4 ماه هست به عنوان آتش نشان مشغوله به کار هستم که زیر مجموعه شهرداری هستش . حقوق من الان 12300000 تومن هست (خالص دریافتی ). کاری به کم بودن حقوق ندارم ,
تازه متوجه شدم که توی ریز دستمزد من که برای بیمه رد میکنن حقوق رو 2160000 تومان بیشتر از حقوق ناخالص من میزنن.(هرماه).
میخواستم ببینم این کار جرم نیست و میتونم پیگیر بشم از جایی تا حقوق روبا بیمه یکسان بریزن. یا اینکه اصلا پیگیر نباشم.
ممنون از پاسخ هاتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بازرسی موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را حتماً از طریق بازرسی دنبال بفرمائید.

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
صرفنظر از اینکه م یتوانید این موضوع را از طریق نهادهای نظارتی پیگیری نمایید می توانید حقوق خود را نیز مطالبه نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
ابتدا شکایت خود را به اداره مربوطه پست کنید و یا از طریق اظهارنامه موضوع را به مدیر دستگاه منعکس و خواسته خود را مطالبه کنید، در مدت سه ماه اگر جوابگو نبودند در دیوان عدالت موضوع را مطرح بفرمایید
موفق باشید