مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کاری ، سنوات عیدی

با سلام ، من الان در یک فروشگاه در حال کار هستم، که حدود یک و نیم تا دو ساله که اینجا مشغولم، در لحظه ورود یک برگه کارفرما تحت این عنوان که حق سنوات ، عیدی، اضافه کاری و حقوقمون رو دریافت کردیم ، از ما دریافت کرد،؟
تمام قسمت های این برگه پر شد جز محل تاریخ، حال اگه من شکایت کنم، کارفرما با ارائه این برگه می تونه هیچ چیزی به من پرداخت نکنه

پاسخ ها :

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

با سلام بله از اداره کار شکایت بفرمایید و پیگیر باشید

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

سلام خیر
دلیل متقنی برای عدم پرداخت مطالبات شما نیست

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
کارفرما باید اسناد واریز وجوه به حساب را به شما ارئه دهد در غیر اینصورت برگه ای که فرمودید اعتبار ندارد