مشاوره حقوقی رایگان - معامله خونه با زمین

سلام من یک واحد 60 متری دارم که با 330 متر زمین معاوضه کردیم الان خونه من قول نامه هستش ولی مال اون زمینها سند مشاع دارد الان ما رفتیم برای فقس معامله اینترنت قطع بود و کارمند محضرخونه
برگه وکالت رو بهش دادم ولی چون اینترنت قطع بود و کارمند محضر هم گفت بزار اینجا درستش میکنم تا همه چی آماده کنم و بیاید امضا کنید
سول اینجاست که آیا میتونن از من کلا برداری کنن یعنی دیگه من میتونم هیچ عد ای نکنم بگه دیگه تموم شده همن خونه منو ببرن وهم زمین و یعنی خونه و به من پس ندن یا به گفته کارمندش باید امضا من باشه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
نیاز به بررسی جزئیات قرارداد است
شما باید با توافق طرفین قرارداد را اقاله نمایید یا باید اگر شرایط فسخ وجود دارد قرارداد را فسخ نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم پرسش آخر شما جواب منفی می‌باشد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بهتر بود مراتب طی رسید دستی صورت گرفته و سپس رسماً ثبت می گردید