مشاوره حقوقی رایگان - زندگی مستقل دختر مطلقه از خانواده

سلام خانم 23 ساله هستم با یه فرزند پسر 4 ساله از شوهرم جدا شدم در خانه پدرم زندگی میکنم نه اجازه سر کار رفتن بهم میدن نه میزارن مستقل بشم و برا خودم و پسرم خانه جدا اجاره کنم خودشون هم دائم پسرمو دعوا میکنند گاهی میزنند میدونم حق مسلم من و پسرم هست که مستقل بشیم و کسی نمیتونه این حقو از ما بگیره اما داداشای من اجازه نمیدن و اگه پافشاری کنم کتکم میزنند میخوام قانونی اقدام کنم به نظرتون فایده ای داره ؟

پاسخ ها :

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. شما نیازی به اجازه هیچ فردی برای زندگی خود و فرزندتان ندارید. در حال حاضر هیچ اقدام قانونی برای شما متصور نیست ولی میتوانید برای گرفتن منزل مستقل و رفتن از خانه پدری اقدام کنید در صورتیکه که برادرهایتان اقدامی علیه شما انجام دادند از قبیل ضرب و شتم یا تهدید و یا هر اقدام دیگری آنگاه میتوانید اقدامات قانونی مقتضی را انجام دهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی مواردی که می فرمایید از حقوق مسلم قانونی شماست و نمی توانید اقدامی در این خصوص انجام دهید می توانید اقدام به اجاره خانه مستقل نمایید
در خصوص اقدام به ضرب و جرح می توانید با 110 تماس گرفته و اقدام به شکایت نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام در وهله اول بهتر است از مشاورین خانواده کمک بگیرید راه حقوقی همیشه باز است ولی تا زمانی که همراه آنها در یک خانه زندگی می‌کنید نه تنها چیزی را شکایت بهتر نمی‌کند بلکه آثار سو نیز به همراه خواهد داشت

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در حال حاضر اقدامی از لحاظ قانونی متصور نیست.
شما منزل مستقل تهیه کنید و در صورتی که ایجاد مزاحمت فحاشی تهدید ضرب و شتم و یا هر جرم دیگری مرتکب شدن با پلیس 110 تماس گرفته و گزارش تهیه کنید و سپس مبادرت به طرح شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تصمیم به زندگی مستقل دارید می توانید منزلی اجازه کنید و در صورت ممانعت می توانید شکایت کنید
توجه داشته باشید زندگی با یک پسر چهار ساله در منزل اجاره برای یک خانم خیلی سخت است و بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود آری قانونا امکان مستقل شدن وجود دارد