مشاوره حقوقی رایگان - جدا شدن قانونی از خانواده

سلام خسته نباشید. من دختر 22 ساله هستم و با خانوادم مشکل دارم نیاز مالی رفاهی من تامین نمیشه مانع رسیدن من به اهدافم هستن . چطور میتونم ازشون جدا بشم و به ورزشم ادامه بدم و دوباره سرکار برم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .شما از لحاظ قانونی رشید هستید وامکان مستقل شدن وزندگی جداگانه را دارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

توصیه نمی‌شود گرچه قانونا اکنون میتوانید مستقل شوید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما ب سن قانونی رسیده اید . توصیه میشود با احازه و صلاحدید خانواده اقدام به تصمیم گیری درست انجام دهید ضمنا اورژانس اجتماعی میتواند به شما کمک کند123

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید مستقل شوید و کسی نمی‌تواند مزاحم شما شود ولی توصیه میشود با صحبت مشکل را حل کنید و فعلا در کنار خانواده باشید