مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق زوجه به دلیل اعتیاد زوج

سلام خسته نباشید.لطفا راهنماییم بکنین ممنون از سایت خوبتون.
من زوج هسم دادخواست الزام به تمکین دادم به همسرم درجسله خانواده رای قاضی به نفع من شد چون همسرم دیر اومد بعدش همسرم به قاضی گفت طلاق میخوام شوهرم اعتیاد به تریاک داره ایجوری بعد همسرم به رای تجدید نظر داد همون درجلسه خانواده حالا زوج چه اقدامی کنه ....

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
در جواب تجدیدنظرخواهی زوجه ، شما
لایحه برای دادگاه تجدیدنظر ارسال نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست در پاسخ به تجدید نظرخواهی لایحه ارسال نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارسال لایحه دفاعیات خود را مطرح کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با ارسال لایحه ای دفاعیات خودرا در قبال اظهارات آنها اعلام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نسبت به تبادل لوایح اقدام بفرمائید و دفاعیات خود را اعلام بنمائید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر کل این ماجرا در خصوص پرونده تمکین باشد تنها میتوانید حکم نشوز بگیرید و نفقه همسرتان قطع می شود
تمکین الزام فیزیکی ندارد و تنها ضمانت اجرای آن عدم استحقاق نفقه است

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید