مشاوره حقوقی رایگان - اعتیاد

سلام بنده زوج هستم.4ساله دوران عقدیم وبنده اعتیادداشتم ودوبار قول دادم و دوباره استفاده کردم.اما الان پاکم. خانومم میخادبره دادگاه و بهش گفتم الان سالمم ولی میگه میرم درخواست طلاق میدم نمیشه اینجوری که یه هفته سالمی بازمصرف میکنی.میخواستم بدونم اگرنخوام طلاق بدم چون زندگیم رودوست دارم ومشکل دیگ ایم نداریم.ایشون میتونن طلاق بگیرن،؟دادگاه غیرازآزمایش ب حرفای خانومم گوش میده؟اگربده چ حکمی صادرمیکنه؟بابت اینک بگه یه مدت خوبه یه مدت مصرف میکنه.دادگاه چه حکمی میده؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
اعتیاد شدید می‌تواند از موارد عسر و حرج زوجه تلقی شود

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
چنانچه اعتیاد ثابت شود حکم به نفع زوجه صادر می‌شود
در صورتی که در دوران پاکی به سر می‌برید دو حالت متصور است